Workshops

 

My Own Jeet Kune Do geeft graag seminars of workshops op locatie voor groepen, scholen, bedrijven, instellingen en particulieren. Ook geeft MOJKD privé lessen of begeleiding aan beveiliging, marechaussee en aan de politie.
Hiermee kunnen anderen in een op maat gemaakte les, kennis maken met vechtsport op een interessante, plezierige en op een gezonde manier.
Ook moet hierbij vooral het filosofische aspect niet worden onderschat. Wij geven veel aandacht tijdens deze lessen aan, mentale kracht, zelfvertrouwen, weerbaarheid, innerlijke rust en omgaan met stress.

Sifu Ben wordt tegenwoordig ook vaak gevraagd voor coaching of voor counseling. Hierbij helpt hij, bij het oplossen en hanteren van problemen, het benutten van mogelijkheden, het vinden van antwoorden of bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

Ook zijn wij bekend met mediation (bemiddelaar). Bij calamiteiten op het werk, school of privé helpen wij graag om mensen weer op een verantwoorde en op een volwassen manier met elkaar om te leren gaan.

 

Wil je meer weten, of zou je graag een workshop My Own Jeet Kune Do willen volgen?
Neem dan contact op!!

Quote

My Own Jeet Kune Do steunt NSGK

MOJKD steunt NSGK

Bruce lee

Bruce Lee

Wing Chun class

Wing Chun

JKD Techniek

JKD Technieken

P.A.T.

Priveles